ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

РЕКЛАМАЦИИ ОТНОСНО КОЛИЧЕСТВОТО И КАЧЕСТВОТО НА ПОРЪЧАНАТА СТОКА СЕ ПРЕДЯВЯВАТ ТОЧНО И САМО В МОМЕНТА НА ДОСТАВКАТА В ПРИСЪСТВИЕТО НА КУРИЕРА!

Моля, преглеждайте продуктите и наличността на компонентите им преди да освободите куриера, тъй като фирма „Булит-2000” ЕООД заплаща застраховка на всяка пратка.

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерска фирма на посочен от клиента адрес или до офис на куриер.

При направена поръчка над 50,00лв /с изключение на стоките с намалени цени или в промоция / и общо тегло на пратката до 3кг. транспортните разходи до ОФИС НА фирма ЕКОНТ са за сметка на „Булит-2000” ЕООД.

В този случай Вие заплащате на куриера ЕДИНСТВЕНО сумата на продуктите.

В случай, че пратката не отговаря на горепосочените условия или желаете да получите продуктите с друг куриер транспортните разходи са за сметка на Клиента.

Вие можете да изчислите сами цената на доставката като използвате тарифния калкулатор на фирма СПИДИ.

Ако желаете да получите пратката си по Еконт, изчислете цената си тук

Стоките се изпращат само след потвърждаване от клиента.

Срока на доставка е от 2 до 3 работни дни.

Не се изпращат поръчки в почивни и празнични дни поради невъзможност за доставка от страна на куриерите.

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ на куриера, който доставя пратката.

За някои видове стоки, за които се налага внос или за стоки с висока цена може да се изиска капаро, като гаранция за сделката /капарото се превежда по банкова сметка срещу издадена Проформа-Фактура/.

В случай, че наличността е изчерпана и се очаква доставка или непредвидени обстоятелства, затрудняващи екипа обработващ поръчките, срока може да е по-дълъг. Клиентът ще бъде уведомен за това.

Ако направите поръчка на продукт/и, който се е изчерпал и не е отразен по една или друга причина, като неналична стока, наш служител ще се свърже с Вас за доуточняване.

"Булит 2000" ЕООД НЕ носи отговорност за неточности в описанието на продуктите, които не касаят основните й характеристики, както и за неточна информация предоставена от производителя. 

"Булит-2000" не може да даде гаранция, че цялата информация на www.bulit2000.com не съдържа грешки и пропуски. Тъй като онлайн магазинът не гарантира за напълно изчерпателна информация за всичките си продукти можете да правите запитване на посочените имейл адреси.

Разходите по връщането на стоки закупени от онлайн магазин www.bulit2000.com са за сметка на Клиента.

Ако желаете да направите корекция на Вашата поръчка, е необходимо незабавно след пускането на поръчката да се свържете с наш служител , като предоставите номера на поръчката, която желаете да коригирате.

Корекция на поръчка не е възможна след потвърждение за пращане на стоката.

Рекламации относно повредена или объркана пратка се извършват само в момента на доставката! Извън упоменатите случаи, клиентът няма право да откаже заплащането на поръчаните продукти, а ако го направи, ще трябва да поеме куриерските разходи по транспортирането на стоките от и до офиса на "Булит-2000" ЕООД.