За нас

Дейността на фирма”Булит-2000” ЕООД започва през март 2000г. и е търговия на едро и дребно с риболовни принадлежности и аксесоари, бойно, ловно, спортно, пневматично и газово оръжие.
В търговската политика на фирмата е заложено да осигури на своите клиенти професионални консултации и перфектно обслужване на продаваните стоки. Целта на този сайт е да изградим един информационно-търговски on-line магазин, който да задоволява потребностите на всички ловци и риболовци на територията на България, като им осигурим качествени продукти на изгодни цени.
Постоянните ПРОМОЦИИ на успешни и качествени стоки прави сайта ни атрактивен и Ви кара да го посещавате редовно.
Предлагаме пълно оборудване както за любителски, така и за състезателен риболов.
Ние сме изключителен представител за България на продуктите на фирмите LASER SHOT и TRAMONTINA /за мачете и ловни ножове/, ENERGOFISH, ENERGO TEAM, CARP EXPERT, KAMASAKI, THE ONE, EXTRA CARP, FALCON, CUKK, GOLD STAR, NOU, PLASTICA PANARO, LAV MD, CARP HUNTER, WIZARD, BENZAR MIX, TIMAR MIX, TECHNO, CAPTURE, SZUKU, CAMMINARE, DRY WALKER. Дистрибутираме продукти на световно-известни марки като:  BALZER,  FORMAX, ZEBCO, QUANTUM, BROWNING, SUZUKI /двигатели за лодки/, KOLIBRI, BARK, CARP PRO, CARP FOCUS, KORDA;, KAIDA, SIWEIDA, MISTRALL, SHIMANO и други. 
Ние предлагаме на своите клиенти и удобството да си извадят риболовен билет докато разглеждат и пазаруват в магазините ни –гр. Пловдив, ул.”Димитър Стамболов”10 /1-ви етаж/, а от месец Януари 2013г. и в магазин гр.София, бул."Асен Йорданов"№9. Таксите за издаване на риболовен билет са еднакви с тези на държавната агенция – ИАРА, а срока на билета може да бъде седмичен, месечен, шестмесечен и годишен.
Фирмата разполага и с два лицензирани търговски обекта на територията на гр.Пловдив, от където можете да закупите бойно, ловно оръжие и пиротехника, а също и с оторизирана оръжейна работилница където можете да направите технически преглед и ремонт на всички видове оръжия за граждански цели.
За нас представляват интерес Вашите виждания за това кои от стоките са актуални в момента и се продават във Вашия град - цени, модели и всичко друго, което Ви вълнува или интересува, а ние ще направим всичко възможно да Ви го доставим на конкурентна цена.
С благодарност бихме приели всяка критика и съвет относно работата ни, защото Вашето мнение е най-важното за нас.

ДАННИ НА ФИРМАТА:

“Булит-2000” ЕООД

гр.Пловдив,

ул.”Драговец” №2 /само офис/

БУЛСТАТ - 15538013

ИН по ДДС – BG115538013

Линк за проверка по ДДС номер, Европейски съюз: http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/?locale=en

e-mail: info@bulit2000.com