ОБЩИ УСЛОВИЯ

ГАРАНТИРАНО НИСКА ЦЕНА!

Уважаеми Клиенти,

Ако намерите предлаган от нас продукт на по-ниска цена от друг търговец в България, моля изпратете ни линк на info@bulit2000.com или се обадете на телефон 0889 933 799 и ние ще Ви дадем допълнителна отстъпка от цената на този търговец!

 

Цените важат само при направена поръчка онлайн през сайта !

 

Лица под 18г. могат да направят поръчка от интернет магазина само с участието на родител или настойник.
Цените на стоките в онлайн магазина са в български лева с включен ДДС!
За направена поръчка над 50,00лв /с изключение на стоките с намалени цени или в промоция/ и общо тегло на пратката до 3кг. транспортните разходи до офис на Еконт са за сметка на „Булит-2000” ЕООД.
В този случай Вие заплащате на куриера ЕДИНСТВЕНО сумата на продуктите.
В случай, че пратката не отговаря на горепосочените условия или желаете да получите продуктите с друг куриер или тя да бъде експресна / доставка за следващия ден/ транспортните разходи са за сметка на Клиента.
 Всеки, който възнамерява да извърши покупка чрез магазина за електронна търговия на „БУЛИТ- 2000” може да го направи по един от следните начини:
 1. С е-mail на info@bulit2000.com и да посочи задължително телефон за връзка, адрес за доставка /данни за фактура, ако желае такава/ и да опише артикулите, към които проявява интерес.
 2. Чрез бутонът „ПОРЪЧАЙ” в сайта.
 3. Чрез заявка на тел.032/96-02-02 или на GSM: 0886/154-232; 0894/74-75-50;
 Ако продукт от Вашата заявка е изчерпан, но все още фигурира в нашия сайт ние ще се свържем с Вас, за да уточним поръчката.
 За всяка направена заявка наш служител ще се свърже с Вас, за да се уточните и потвърдите доставката.
 В случай на неточни данни – имена, телефон и адрес или при невъзможност да се свържем с Вас, за да потвърдите поръчката, то тя се счита за НЕВАЛИДНА и няма да бъде изпратена.
 www.bulit2000.com си запазва правото без предупреждение да прави промени в дизайна на сайта, в характеристиките на продуктите и в цените им.
За оплаквания, предложения и неточности можете да се обръщате към нас на GSM: 0889 557 114 или да изпращате имейл на built_2000@abv.bg.
Сайтът на „Булит-2000” ЕООД Ви дава възможност да изпращате коментари за всеки продукт, да задавате конкретни въпроси, да давате предложения и идеи, но в случай, че тези коментари са противозаконни, неприлични, опасни, заплашителни и уронващи авторитета на трети лица, www.bulit2000.com  си запазва правото да премахва и редактира такова съдържание.
Продуктите, които могат да бъдат върнати трябва да бъдат в оригинална опаковка, безупречен търговски и технически вид.
За всички неуредени въпроси в Общите условия, между магазин www.bulit2000.com и Клиентите се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.