Отстъпки

ОТСТЪПКИ

Уважаеми Клиенти, политиката на БУЛИТ-2000 ЕООД относно "търговските отстъпки" е гъвкава и в този смисъл, в зависимост от Вашите конкретни нужди, желания, от модела на стоката, количествата или общият оборот на Вашата примерна поръчка, при запитване от Ваша страна, на всеки Клиент ще бъде направена и изготвена индивидуална оферта с включена търговска отстъпка, която може да варира от 3% до 30%. Някои конкретни продукти е възможно да достигнат и до 50% търговска отстъпка, в зависимост от сезона, направения примерен оборот и от това дали конкретните стоки участват в акция или не.

ВАЖНО! Горепосочените търговски отстъпки (%) не се отнасят за вече намалени артикули, стоки в промоции или други акции, както и за лодки, двигатели, сонари, GPS уреди и други. Изключение правят само случаите, в които изрично е упоменато обратното или когато към съответният продукт има конкретна търговска отстъпка.

ТЪРГОВСКИ ОТСТЪПКИ 

При направена поръчка над 50,00лв /с изключение на стоките с намалени цени или в промоция / и общо тегло на пратката до 3кг. транспортните разходи до ОФИС НА фирма ЕКОНТ или СПИДИ са за сметка на „Булит-2000” ЕООД.

 

Стоки в акции и различни комбо промоции, намалени вече продукти, артикули от категории на лодки, двигатели, сонари, GPS устройствах и други не участват в схемите на търговски отстъпки.

За възникнали въпроси: 0889 933 799